tag:blogger.com,1999:blog-3801331638501739855.post2939831178263321360..comments2022-10-17T07:36:38.300-07:00Comments on Semiray'ın Lezzet Gemisi: ARMUTLU ALTIN DAMLACIK PASTASIAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/02307741345641213546noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-3801331638501739855.post-86975855917555690712022-10-17T07:36:38.300-07:002022-10-17T07:36:38.300-07:00quqrkın tadını vermıyo labne..labne tok ve agır ol...quqrkın tadını vermıyo labne..labne tok ve agır oluyo cokAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3801331638501739855.post-71339359104412422602015-04-16T08:42:04.270-07:002015-04-16T08:42:04.270-07:00Çok güzel bir pasta ellerinize sağlık,şeftali ile ...Çok güzel bir pasta ellerinize sağlık,şeftali ile yapıldığında şeftalileride haşlamak gerekiyormu acaba semiray hanım:-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04666375118029534886noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3801331638501739855.post-81660381395390055202015-01-11T11:58:37.961-08:002015-01-11T11:58:37.961-08:00Rica ederim afiyet şeker olsun beğenmenize çok çok...Rica ederim afiyet şeker olsun beğenmenize çok çok sevindim.<br />Sizde Allah'a emanet olun..<br />SevgilerAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/02307741345641213546noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3801331638501739855.post-51574852444120016852015-01-10T02:39:23.207-08:002015-01-10T02:39:23.207-08:00Tekrar tesekkürler. Pastamin tadida cok güzel olmu...Tekrar tesekkürler. Pastamin tadida cok güzel olmus.Allah razi olsun.Allah`a emanet olun.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3801331638501739855.post-50944873185233007502015-01-09T10:32:36.305-08:002015-01-09T10:32:36.305-08:00Pastami yaptim,altin damlaciklarda cikti.Görüntü i...Pastami yaptim,altin damlaciklarda cikti.Görüntü itibariylede cok güzel.Artik tadi sabaha kaldi.InsaAllah tadida görüntüsü kadar güzel olmustur.Hersey icin tesekkürler.Bir ricam var.Tuna Dalgasi(Donauwelle) tarifinide paylasirsaniz sevinirim.Sevgilerle...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3801331638501739855.post-55884657248298784652015-01-08T03:08:08.730-08:002015-01-08T03:08:08.730-08:00Rica ederim :) ben bu pastayı hiç derin dondurucud...Rica ederim :) ben bu pastayı hiç derin dondurucuda muhafaza etmedim ama Rus pastası adlı tarifimi bir kez buzlukta uzun zaman bekletmistim cıkarttıgımda gayette güzel aynı sekilde duruyordu,afiyetle yemistik :) bence bu pasta da saklanabilir.<br />Ayrıca çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için :)<br />Sevgiyle kalın...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02307741345641213546noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3801331638501739855.post-82453398672606543512015-01-07T23:56:03.016-08:002015-01-07T23:56:03.016-08:00Cevabiniz icin tesekkür ederim.Bir sorum daha olac...Cevabiniz icin tesekkür ederim.Bir sorum daha olacak.Acaba Quark ile yaptigimiz pastalari derin dondurucuda saklayabilir miyiz?Cünkü evde benden baska yiyen yok.Bende ne kadar dagitsamda yine epeyce kaliyor.Ama yapmayi da seviyorum.Sagolun sizinde o kadar cok güzel tarifleriniz var ki hepsini yapmak istiyorum.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3801331638501739855.post-16249871646066107282015-01-07T11:53:22.833-08:002015-01-07T11:53:22.833-08:00Armut yerine şeftali kullanabilirsiniz veya da hiç...Armut yerine şeftali kullanabilirsiniz veya da hiç meyve kullanmadan da yapabilirsiniz :)( ben bazen meyvesiz de yapıyorum) evet 37 gr lık pudingin 1 tanesini 500 ml süt ve nisastayla birlikte pisirin. ( eğer pudinginiz şekersizse verilen ölçüde şeker de ekleyin)<br />Sevgiler..<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02307741345641213546noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3801331638501739855.post-36772840313566681032015-01-07T04:56:34.269-08:002015-01-07T04:56:34.269-08:00Semiray Hanim Armut yerine baska bir meyva kullana...Semiray Hanim Armut yerine baska bir meyva kullanabilir miyiz? Puding, 37 gr. olan paketlerden bir tanesini mi kullanacagiz?Anonymousnoreply@blogger.com